Puutarha&kauppa -lehti

Puutarha&kauppa -lehti on koko puutarha-alan johtava uutis- ja ammattilehti. Lukijat ovat ammattilaisia avomaan- ja kasvihuonevihannesviljelyssä, kukkakaupassa, puutarhakaupassa, vihertuotannossa, alan tukkukaupassa, opetuksessa, tutkimuksessa, koulutuksessa ja neuvonnassa.

Puutarha&kauppa -lehti kertoo ajankohtaiset uutiset ja kuulumiset koko alalta. Ammattitaitoisen, puutarha-alaan perusteellisesti perehtyneen toimituksen verkostot ulottuvat laajalle ja tuottavat jatkuvasti uutta tietoa lukijoille. Toimittajat vierailevat monenlaisissa yrityksissä ja koluavat messut ja tapahtumat Suomessa ja maailmalla. Toimittajien lisäksi alan kokeneimmat ja pätevimmät tutkijat ja neuvojat jakavat tietämystään joka numerossa.

Puutarha&kauppa -lehti kertoo viljelystä, markkinoinnista, alan kaupasta, floristiikasta, trendeistä, tutkimuksista, viherrakentamisesta ja -hoidosta, koulutuksesta sekä uutisia koti- ja ulkomailta. Lisäksi lehti julkaisee alan avoimia työpaikkoja, tapahtumakalenteria, järjestöpalstaa sekä luokiteltuja ilmoituksia. Puutarha&kauppa ilmestyy joka toinen viikko, kesällä kerran kuukaudessa. Lehti syntyi Puutarha- ja Puutarha-Uutiset –lehtien yhdistyessä vuonna 1997. Edeltäjälehtien historia ulottuu yli sadan vuoden taakse.

Tietoa liitosta Kauppapuutarhaliitto ry

Mediakortti

Kysy ilmoitustiloista

Olen mahdollisimman pian yhteydessä viestin saatuani.
Merkitse Viesti-kenttään Puutarhakauppa, tiedot haluamistasi numeroista tai ajankohdista ja ilmoituskoko. Ota tarvittaessa yhteyttä 040 9030141 tai johanna(at)johannapelto.fi


Yritys

Yhteyshenkilö

Puhelin


Sähköpostiosoite

Viesti