Neuvola ja kouluterveys -lehti

Neuvola ja kouluterveys -lehti on lasten ja nuorten terveydenhuollon ammatilaisten julkaisu, joka toimitetaan maksuttomana neuvoloihin, kouluterveydenhuollon yksiköihin, synnytyssairaaloihin, apteekkareille sekä pääkaupunkiseudun päiväkoteihin. Lisäksi Neuvola ja kouluterveys -lehti on jaossa erilaisissa messu- ja koulutustapahtumissa. Terveyden edistämisen ja ehkäisevän lastensuojelun ammattilehti ilmestyy 4 kertaa vuodesssa.

Lehden julkaisija Lapsi 2000 ry on lasten ja nuorten terveyden asiantuntijajärjestö, jonka jäsenet ovat lääkäreitä, terveydenhoitajia, psykologeja, ravitsemusterapeutteja, liikunnan ammattilaisia, tutkijoita jne. Neuvola ja kouluterveys -lehdessä asiantuntijoiden artikkelit esittelevät ammatillista tutkimus- ja käytännön tietoa helposti luettavassa muodossa kaikkien asioista kiinnostuneiden käytettäväksi.

Mediakortti

Kysy ilmoitustiloista

Olen mahdollisimman pian yhteydessä viestin saatuani.
Merkitse Viesti-kenttään Neuvola ja kouluterveys, tiedot haluamistasi numeroista tai ajankohdista ja ilmoituskoko. Ota tarvittaessa yhteyttä 040 9030141 tai johanna(at)johannapelto.fi


Yritys

Yhteyshenkilö

Puhelin


Sähköpostiosoite

Viesti